Noi reglementari pentru jocurile de noroc online. Scurt raport pentru operatori

Noi reglementari pentru jocurile de noroc online. Scurt raport pentru operatori

O populatie de aproape 20 milioane de locuitori, economia in crestere si taxele mici fac din Romania o piata foarte atractiva pentru operatorii de jocuri de noroc online in lumina noii legislatii in domeniu.

In ultimul an Oficiul National pentru Jocuri de Noroc din Romania a lucrat intens la schimbarea legislatiei in domeniul jocurilor de noroc  online astfel incat sa deschida piata si sa permita operatorilor sa opereze in mod legal, platind taxe si protejand categoriile vulnerabile. Noua legislatie a fost adoptata prin Ordonanta de Urgenta pe 29 Decembrie si a fost publicata imediat in Monitorul Oficial, urmand sa produca efecte in 45 zile.

Forma noua a legislatiei a aparut dupa consultari cu toti cei din industrie si dupa studiul modelelor deja existente in Uniunea Europeana. Astfel a aparut un cadru legislativ unic la nivel European, predictibil si care promite a fi favorabil tuturor celor implicati in acest domeniu, fie ca vorbim de operatori, de stat sau de jucatori.

Gaming Consulting a pregatit un scurt raport destinat celor care doresc sa obtina o licenta in Romania, raport care cuprinde cele mai importante informatii din noul cadru legislativ. Aceste informatii sunt menite a ajuta operatorii sa faca o evaluare rapida privind directia pe care o vor urma in ceea ce priveste piata din Romania.

Raportul este gratuit si poate fi obtinut prin trimiterea unui email la office@gaming-consulting.ro in care sa precizati numele, functia si compania pe care o reprezentati.