Obtineti o licenta pentru a opera jocuri de noroc online in Romania

Obtineti o licenta pentru a opera jocuri de noroc online in Romania

Avand in vedere ca in acest moment in Romania s-au emis noi reglementari in ceea ce priveste jocurile de noroc online ( poti primi un raport sumar aici ) , orice companie din Uniunea Europeana poate primi o licenta pentru jocuri de noroc in Romania, in conditiile in care observam un interes crescut pentru aceasta piata.

Noile reglementari vor intra in vigoare incepand cu data de 13 Februarie a acestui an, iar daca la aceeasi data vor aparea si normele de aplicare, orice companie interesata poate aplica pentru licenta.

O licenta pentru jocuri de noroc online obtinuta in Romania va da companiei licentiate posibilitatea de a opera in piata si de a-si promova jocurile intr-o tara cu o populatie de peste 20 milioane de locuitori. Procesul obtinerii licentei nu este unul usor, in special datorita celorlalte legi si reglementari in vigoare in Romania, insa avand in vedere ca suntem cea mai veche companie de consultanta din domeniul jocurilor de noroc din Romania, puteti fi siguri ca procedura de obtinere a licentei va fi una rapida, cu costuri si eforturi reduse din partea aplicantului. Parteneriatele noastre cu cele mai mari case de avocatura si cu experti in domeniul jocurilor de noroc va garanteaza conformitate completa si un start rapid in piata.

Industria jocurilor de noroc din Romania este in acest moment una dintre cele mai bune din Uniunea Europeana, fiind rezultatul unui studiu aprofundat al celorlalte reglementari din UE dar si a feedbackului venit din partea organizatorilor si asociatiilor din Romania.

Ca in orice piata nou reglementata, este foarte important pentru orice companie interesata sa fie printre primele licentiate. Acest lucru se va reflecta in special in costurile ulterioare cu marketingul.

Cateva dintre avantaje

  • taxe de autorizare si licentiere mici comparativ cu alte jurisdictii
  • licentele vor fi acordate pentru o perioada de 10 ani
  • angajati calificati in domeniul IT si CS , cu reduceri de taxe in domeniul IT si cu un salariu mediu de aproximativ 400 EUR
  • Romania este pe locul 2 in Europa si locul 5 in lume dupa viteza conexiunilor la internet
  • nu este nevoie ca serverele de joc sa se afle pe teritoriul Romaniei
  • orice jucator in UE poate participa la jocuri pe platforme “.com” licentiate in Romania fara nici o taxa suplimentara
  • cota unica de 16% pentru companiile deschise in Romania

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta prin email la office@gaming-consulting.ro